home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκεί στον Νότο, ίσως να έχουμε βροχούλες

Μάλλον άβροχα θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Εκεί στον Νότο, ίσως να έχουμε βροχούλες
καιρικός χάρτης

Σύμφωνα με το meteo.gr, παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Τις πρωινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και από ανατολικές διευθύνσεις στο Ιόνιο με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20-21 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ο Κυκλώνας “Νέαρχος” αναμένεται ύστερα από μια αρχικά αργή κίνηση του βόρεια τις βραδινές ώρες, να κινηθεί νότια – νοτιοανατολικά προς τον Κόλπο της Σύρτης κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής. Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να πλησιάσει τις βόρειες ακτές της Λιβύης, ωστόσο το ένα εξακολουθεί να έχει χαρακτηριστικά Μεσογειακού Κυκλώνα παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο.

Δείτε την μεταβολή του καιρού εδώ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis