home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Νέα διαμαρτυρία Ρομά: Άνοιξε – κλείσε ο δρόμος Άργος – Νέα Κίος

Αστυνομικοί κάνουν εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από Μύλους και Δαλαμανάρα για όση ώρα διαρκεί το νέο κλέισιμο του δρόμου.

Για ακόμα μία φορά έκλεισε ο δρόμος Άργος – Νέα Κίος από Ρομά που διαμαρτύρονται για το θάνατο του 20χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα και για την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφήσει ελεύθερους χωρίς όρους τους 7 αστυνομικούς.

Η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου έξω από τη Νέα Κίο. Άνοιξε – κλείσε η επαρχιακή οδός στο ίδιο σημείο τις τελευταίες ημέρες, ταλαιπωρώντας διαρκώς τους οδηγούς που περνούν από εκεί.

Οι επτά αστυνομικοί κατηγορούνται για τη δολοφονία του νεαρού Ρομά, μετά από καταδίωξη κλεμμένου οχήματος.

Αστυνομικοί κάνουν εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από Μύλους και Δαλαμανάρα για όση ώρα διαρκεί η διαμαρτυρία και μέχρι να ανοίξει και πάλι ο δρόμος.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έχουν στήσει οδοφράγματα στην επαρχιακή οδό Άργους – Νέας Κίου, πλησίον της λαχαναγοράς, και έχουν ανάψει φωτιές.

Το ίδιο συνέβη σήμερα και στην Εθνική Κορίνθου – Πατρών, κάποια στιγμή άνοιξε ο δρόμος, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας αλλά μετά από λίγο ξανάκλεισε, δημιουργώντας νέο κυκλοφοριακό κομφούζιο και ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button