home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Ελλάδα

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι αστυνομικοί για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα

Ελεύθεροι και οι δύο ανήλικοι Ρομά που εμπλέκονται ή φέρεται να εμπλέκονται στο περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του 20χρονου.

Ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι επτά αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον θάνατο, έπειτα από πυροβολισμούς, του νεαρού Ρομά στη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα. Ελεύθεροι και οι δύο ανήλικοι Ρομά που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρά έναντι των επιβαινόντων στο όχημα.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι η ανακρίτρια έκανε εξαντλητικές ερωτήσεις στους αστυνομικούς.

Εν συνεχεία, η ανακρίτρια μετέβη στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου έλαβε κατάθεση από τον τρίτο επιβαίνοντα στο όχημα που έχει τραυματιστεί στη διάρκεια της καταδίωξης στο Πέραμα.

Ο νεαρός έχει τραυματισθεί αλλά σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά τον 14χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε ως οδηγός του οχήματος ο κ. Κούγιας τόνισε ότι διαφέρει ως προς το ύψος και το σωματότυπο του ατόμου που είδαν οι αστυνομικοί να διαφεύγει.

Παράλληλα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι Ρομά που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος Ρομά, που είχε καταφέρει να διαφύγει και φέρεται να οδηγούσε το κλεμμένο όχημα που καταδίωκε η ομάδα ΔΙΑΣ στο Πέραμα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, καθώς και ο 16χρονος που νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button