home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFirst Featured

Project μαμούθ: Δείτε τι θα περιλαμβάνει το υπερπολυτελές θέρετρο που ετοιμάζεται στην Αργολίδα

Μεγάλες επενδύσεις σε Τζιά και Ερμιονίδα από τον Όμιλο Dolphin Capital Investors.

Δυναμικά συνεχίζει την κατασκευή των δύο υπερπολυτελών θερέτρων του σε Τζιά και Ερμιονίδα ο Όμιλος Dolphin Capital Investors LTD (DCI) με τον Μίλτο Καμπουρίδη στο τιμόνι. Σύμφωνα με όσα αναδφέρει το mononews.gr, η εταιρία δρομολογεί ένα πλήθος υπερπολυτελών τουριστικών projects στη χώρα μας και σε φάση κατασκευής βρίσκονται το One and Only Kea Island και το My Kilada με το ύψος των επενδύσεων, σύμφωνα με πηγές της εταιρίας, να ανέρχεται συνολικα στα 650 εκατομμύρια ευρώ – χωρίς πάντως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για τη χρηματοδότηση τους – ενώ ο ορίζοντας ολοκλήρωσης των project τοποθετείται εντός διετίας.

My Kilada Golf Club

Υπό κατασκευή υπερπολυτελές θέρετρο με ορίζοντα ολοκλήρωσης την άνοιξη του 2023, το My Kilada Golf Club, παίρνει το όνομά του από την Κοιλάδα, το ομώνυμο γραφικό ψαροχώρι στην Ερμιονίδα.

Το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται, σύμφωνα με πηγές της εταιρίας, στα 500 εκατομμύρια ευρώ και αφορά στην κατασκευή γηπέδων γκολφ, βιλών δύο κατηγοριών και ξενοδοχείων. Μάλιστα, τα γήπεδα γκολφ θα είναι τα μοναδικά στην Ανατολική Μεσόγειο που θα έχουν την υπογραφή του Jack Nicklaus, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες γκολφ και έχουν ήδη αναγνωριστεί ως National golf course από το PGA, το οποίο αποτελεί αποκλειστικό club.

Επίσης, προς πώληση διατίθενται στην πρώτη φάση 90 οικόπεδα, τα οποία αποτελούνται από εκτάσεις 1 και 2 στρεμμάτων. Σε αυτά θα κατασκευαστούν δύο τύποι βιλών με την υπογραφή των Omniview και DZA Architects.
H Omniview, η οποία έχει ιδρυθεί από το 2013 από τους Μίλτο Καμπουρίδη και τους αδερφούς Δημήτρη και Ιωάννη Τσίγκου και κατασκεύασε το One Kleomenous στο Λυκαβηττό, έχει αναλάβει την κατασκευή των «μεγάλων» βιλών.
Αυτές θα περιλαμβάνουν εσωτερικούς χώρους 506 τ.μ (κύριοι χώροι) και 790 τ.μ (δευτερεύοντες χώροι), στεγασμένους χώρους 437 τ.μ., εξωτερικούς χώρους 741 τ.μ., εξωτερικές πισίνες 201 τ.μ. και εξωτερικά τζακούζι 40 τ.μ.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο DZA Architects, που ιδρύθηκε στο κέντρο της Αθήνας το 2006 από τον Διονύση Ζαχαρία, θα αναλάβει τις «μικρές» βίλες. Αυτές θα διαθέτουν εσωτερικούς χώρους 550 τ.μ, σκεπασμένους εξωτερικούς χώρους 122 τ.μ, γενικούς εξωτερικούς χώρους 152 τ.μ και εξωτερικές πισίνες 120 τ.μ.

Στη δεύτερη φάση του project αναμένεται να αυξηθούν οι προς διάθεση εκτάσεις οικοπέδων και να κατασκευαστεί ξενοδοχείο.

Αναφορικά με την πορεία της υλοποίησης της κατασκευής οι υποδομές του οδικού δικτύου, οι υπόγειες εργασίες αποχετευτικού, τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρισμού, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ κοντά στην ολοκλήρωση βρίσκονται και τα γήπεδα γκολφ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button