home design 800x400
home design 1170Χ320

Μετά την καταιγίδα δυνατοί άνεμοι σαρώνουν την Αργολίδα

Δεν κινδύνεψε η Αργολίδα από τους χειμάρρους
kairikoballos

Σύμφωνα με το σε ισχύ ευρισκόμενο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Στην Αργολίδα δείχνει να αποφύγαμε τα χειρότερα, καθώς οι χείμαρροι δεν κατέβασαν νερό, οπότε αποφύγαμε εκτεταμένες πλημμύρες και τα δίκτυα ομβρίων των δήμων ανταποκρίθηκαν στην απορρόφηση των νερών της βροχής.

Ειδικότερα για την περιοχή της δυτικής Πελοποννήσου, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αύριο τη νύχτα. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του φαινομένου θα γίνεται στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis