home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΑθλητισμός

600 αθλητές από 50 χώρες σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στο Λουτράκι

Στη διοργάνωση θα δώσουν το παρών 20 Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων παλαιστών θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021 θα έχει 600 αθλητές από 50 χώρες.

«Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η UWW έχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ελλάδα, καθώς είναι η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που γίνεται φέτος στη χώρα μας. Είχαν ακολουθήσει το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο» αναφέρει η ελληνική ομοσπονδία πάλης.

Στο Λουτράκι θα δώσουν το παρών 20 Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Βασίλης Μπούκης, Νίκος Χριστόπουλος, Νίκος Τσιακάρας, Βασίλης Μπατάλας, Ηλίας Μπούκης, Κώστας Βουρδάνος, Γιάννης Βαλασάκης, Αλέξανδρος Μαναφας, Αλλάχ Γκολιπούρ, Βασίλης Σπανουδάκης και Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αποστόλης Στάμος, Ευθύμης Τσερέπας, Δημήτρης Κουρέντζης, Σπύρος Κουρσάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργάκης, Φίλιππος Μαρκάκης και Εμζάριος Μπετινίδης.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν περίπου 900 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές, που εκτός από τη μεγάλη διοργάνωση θα συμβάλουν και στην ανάδειξη της Ελλάδας, καθώς και στον αθλοτουρισμό. Όλα αυτά σε συνεργασία με την ΕΛΟΠ και το Δήμο Λουτρακίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

Διαβάστε ακόμα

Back to top button