home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά έκαναν κόσκινο φοιτήτρια μέσα στο Πανεπιστήμιο

Η νεαρή κοπέλα έπεσε στο έδαφος και καλούσε σε βοήθεια τους περαστικούς – Απελπισμένος ο πρύτανης, νίπτει τας χείρας του ο δήμαρχος.
Δάγκωμα σκύλου

Κόσκινο έκαναν μία νεαρή κοπέλα αδέσποτα σκυλιά το πρωί της Τρίτης μέσα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η φοιτήτρια στην οποία επιτέθηκαν τα αδέσποτα τετράποδα έπεσε στο έδαφος και καλούσε σε βοήθεια τους περαστικούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό. Τις προάλλες μία άλλη φοιτήτρια δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο γεγονός που προκάλεσε τη δημόσια παρέμβαση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στις 8 Οκτωβρίου ο κ. Χρήστος Μπούρας έλεγε πως πρόκειται για πρωτοετή φοιτήτρια ενώ συμπλήρωνε πως από το καλοκαίρι και μετά, το πρόβλημα με την ύπαρξη αδέσποτων στον χώρο του Πανεπιστημίου, βρίσκεται σε έξαρση.

«Στο Πανεπιστήμιο υπάρχουν αγέλες αδέσποτων μπροστά στην Πρυτανεία και πριν λίγο επιτέθηκαν σε φοιτήτρια. Αν είμαι υπεύθυνος εγώ να με εγκαλέσει ο Εισαγγελέας. Αλλιώς να εγκαλέσει τον υπεύθυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πρύτανης τόνισε πως έχει στείλει σχετικές επιστολές στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, «ο οποίος-όπως υποστήριξε- δεν απαντά και ισχυρίζεται πως το Πανεπιστήμιο είναι ιδιωτικός χώρος».

Με πληροφορίες από tempo24

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis