home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

ΑΣΑ LUPUS: Οι αγώνες ούτε ποινικοποιούνται ούτε αναστέλλονται

«Για να πετύχει τους ανήθικους στόχους της, η διαφθορά, στέλνει στα δικαστήρια συντρόφους για πράξεις που όχι μόνο δεν εκτέλεσαν, αλλά αντίθετα έχουν εναντιωθεί συχνά σε τέτοιου είδους πρακτικές», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Η ΑΣΑ Lupus με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην επικείμενη δίκη των Νίκου Ματαράγκα και Γιώργου Καλαϊτζίδη, και εξηγεί: «Τα τελευταία χρόνια ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους στρέφεται όλο και πιο έντονα κατά του αναρχικού χώρου από τον οποίο διαβλέπει να απειλείται η εξουσία του, την ίδια στιγμή που ο χώρος της λεγόμενης αριστεράς, έχει καλουπωθεί στο μπετόν του κοινοβουλευτισμού.

Παρά τις αδυναμίες τους οι αναρχικοί συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για τον σάπιο τους κόσμο και για αυτό η επιβεβλημένη décadence προσπαθεί με την συκοφαντία, την διαβολή και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας να τους θέσει στο περιθώριο και να τους αντιμετωπίσει σαν αστούς κακοποιούς.

Για να πετύχει τους ανήθικους στόχους της, η διαφθορά, στέλνει στα δικαστήρια συντρόφους για πράξεις που όχι μόνο δεν εκτέλεσαν, αλλά αντίθετα έχουν εναντιωθεί συχνά σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Όταν το κάθε κόμμα πετάει φλάιερς στους δρόμους, πληρωμένα από τα δανεικά και αγύριστα από την ελληνική βουλή, τα πάντα είναι καλά. Όταν όμως οι αναρχικοί κάνουν το ίδιο αποκαλύπτοντας την σαπίλα του κόσμου τους, τότε αισθάνονται ότι απειλούνται. Και όταν τα φλάιερς και οι μπογές δεν είναι αρκετά για κατηγορητήριο, τότε εμφανίζεται η συνδρομή της μαφίας για την ενοχοποίηση των συντρόφων. O σύντροφος Νίκος Ματαράγκας κατηγορείται σαν φυσικός αυτουργός και ο σύντροφος Γιώργος Καλαϊτζίδης σαν ηθικός αυτουργός στην εκτέλεση του εμπόρου ναρκωτικών Χαμπίμπι το 2016. Στην πραγματικότητα στις 13 Οκτωβρίου δικάζονται οι Ν. Ματαράγκας και Γ. Καλαϊτζίδης για το μοναδικό τους έγκλημα την συμμετοχή τους σε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button