Home design
home design

Κόπιασαν αλλά το απόλαυσαν στο φιλόξενο Τολό

Μικροί και μεγάλοι αθλητές του Τριάθλου σε έναν αγώνα πρόγευση για το NafplioAction 2021 που ολοκληρώνεται σήμερα στην Αργολική πρωτεύουσα.
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (7)

Το Nafplio Action 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Τολό Αργολίδας το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους.

Το Τολό υποδέχθηκε τους αθλητές του Τριάθλου με την φιλοξενία που διακρίνει του κατοίκους του και αυτοί τους αποζημίωσαν με τις επιδόσεις τους.

Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές ενώ οι μικροί μας αθλητές πήραν όλοι το μετάλλιο τους.

Σήμερα, η αθλητική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται με αγώνες τριάθλου και aquathlon με την ονομασία Nafplio Triathlon στην παραλία του Ναυπλίου. Οι αθλητές ποδηλατούν ακριβώς δίπλα στην θάλασσα σε μια διαδρομή που επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες και συγκινήσεις, ενώ το δρομικό κομμάτι λαμβάνει χώρα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου.

Το Nafplio Action 2021 τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας της ΕΟΜΟΠ και του ΕΟΤ (Visit Greece) και με την τεχνική υποστήριξη της ΠΕΠΑΣΕ μια από τις πιο γρήγορες και επίπεδες διαδρομές για Τρίαθλο της Ελλάδας, που ταυτόχρονα αποτελεί και το δεύτερο μέρος της σειράς αγώνων της λίγκας WTL.

Τρίαθλο στο Τολό 2021 (9)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (8)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (6)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (5)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (4)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (3)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (2)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Τρίαθλο στο Τολό 2021 (1)
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis