home design 800x400
home design 1170Χ320

Πύργος: Θρίλερ με τον εμβολιασμένο 67χρονο που πέθανε στον ύπνο του

Κανένα γραφείο τελετών δεν δέχτηκε να παραλάβει τη σορό. Αύριο η νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Ήταν θετικός στον κορωνοϊό αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.
Αστυνομία περιπολικό

Ο 67χρονος παρ’ ότι πλήρως εμβολιασμένος – όπως άλλωστε και η σύντροφός του – η οποία τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του, είχε παρουσιάσει ελαφρά συμπτώματα πριν από δύο εβδομάδες, ενώ έξι ημέρες πριν το θάνατό του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το οποίο βγήκε θετικό χωρίς ωστόσο να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του.

Μετά τον θάνατό του ακολούθησε νέο θρίλερ αφού όπως υποστήριξε η κα Νικολέτα, η σύντροφός του, η οποία επίσης διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, κανένα από τα τρία γραφεία τελετών με τα οποία επικοινώνησε δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την σορό του άτυχου άνδρα διότι εκκρεμούσε το απαραίτητο έγγραφο από τον γιατρό.

Όπως αναφέρει το PatrisNews, στο σπίτι του ζευγαριού κατέφθασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης μαζί με άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας και όλα τα ερωτηματικά που εγείρονται θα απαντηθούν αύριο αφού πρώτα απολυμανθεί ο χώρος που θα διενεργηθεί η νεκροψία και γίνουν όλες οι υπόλοιπες απαραίτητες διαδικασίες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis