home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομία

Το ίντερνετ στο Άργος τρέχει με …χίλια

Το Cosmote Fiber θα δώσει πρόσβαση στις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH)

Ξεπέρασαν τα 3,4 εκατομμύρια γραμμές υπερ-υψηλών ταχυτήτων συνολικά, μέσω COSMOTE Fiber. Πρόσβαση στις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH), έχουν πλέον 480.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στις νέες περιοχές όπου ενεργοποίηθηκε η υπηρεσία της εταιρείας συγκαταλέγεται και το Άργος.

Συνολικά, το COSMOTE Fiber προσφέρει σήμερα πρόσβαση σε υπερ-υψηλές ταχύτητες έως 200Mbps σε περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια νοικοκυριά κι επιχειρήσεις πανελλαδικά.

Σε ό,τι αφορά το FTTH, στην Αττική, δυνατότητα σύνδεσης σε 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα απέκτησαν πλέον τα Άνω Λιόσια και τα Γλυκά Νερά. Στη δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο, απέκτησαν πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200Mbps, η Άρτα, η Ηγουμενίτσα, η Πρέβεζα και το Μεσολόγγι, ενώ στην Πελοπόννησο προστέθηκε το Άργος. Στη Στερεά Ελλάδα, πρόσβαση σε υποδομή FTTH μέσω COSMOTE Fiber, απέκτησε η Θήβα και το Καρπενήσι και στο βόρειο Αιγαίο, το νησί της Χίου. Επιπλέον, το FTTH επεκτάθηκε σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην Αθήνα, στις περιοχές του Ζωγράφου και του Χαλανδρίου, καθώς και στη Θεσσαλονίκη, στον ομώνυμο δήμο, καθώς και στην Καλαμαριά και στην Πυλαία.

Ειδικότερα για τη δυνατότητα σύνδεσης με 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, στόχος της εταρείας τηλεπικοινωνιών είναι οι 550.000 FTTH γραμμές σε όλη τη χώρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, o Όμιλος ΟΤΕ παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το 77% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button