home design 800x400
home design 1170Χ320

GNTM 4: Έπαθαν πλάκα οι κριτές – Δεν χόρταιναν να χαζεύουν την Ειρήνη από την Καλαμάτα

Τελικά είπε ψέματα για την εμπειρία του το φαβορί του GNTM;
Ειρήνη Λεμπέση

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του GNTM, στο επεισόδιο της Δευτέρας (20.09), όταν εμφανίστηκε μπροστά τους η Ειρήνη Λεμπέση με καταγωγή από την Καλαμάτα. Λίγο νωρίτερα, κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία της με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος της είπε πως είναι ό,τι καλύτερο έχει δει φέτος και ένα από τα ωραιότερα κορίτσια που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό, η 19χρονη φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ υποστήριξε πως δεν έχει ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. «Συγγνώμη, δεν είσαι σε κάποιο πρακτορείο;», απόρησε ο Γιώργος Καράβας, με την Ειρήνη Λεμπέση να απαντά αρνητικά.

«Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας στους κριτές.

Από πλευράς κριτών, ο Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι «Εγώ θα καθίσω εδώ να σε χαζεύω», η Ζενεβιέβ Μαζαρί την επαίνεσε για το «καταπληκτικό σώμα» της, ενώ ο Άγγελος Μπράτης, τόνισε ότι «αυτό το κορίτσι είναι άνετα το επόμενο top model της Ελλάδας».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ειρήνη Λεμπέση πέρασε από την audition του GNTM 4 με τέσσερα “ναι”, ενώ το βράδυ της Τρίτης ακολούθησε η σημαντική δοκιμασία του Id catwalk, μέσα από την οποία 40 μοντέλα πήραν το «εισιτήριο» για το bootcamp. Ανάμεσα σε αυτά η η 19χρονη φοιτήτρια πέρασε εκ νέου στην επόμενη φάση, αποδεικνύοντας πως έχει μέλλον στον διαγωνισμό.

Είπε ψέματα;

Η Ειρήνη από τη δική της πλευρά, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το Modeling και δεν ανήκει σε κάποιο πρακτορείο.

Κάτι τέτοιο όμως όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα δει μια φωτογραφία από το catwalk σε επίδειξη της Kathy Heyndels, κάτι που δείχνει πως το νεαρό μοντέλο έχει κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας.

Ειρήνη Λεμπεση
Φώτο: Instagram

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis