home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Ναύπλιο στο GNTM 4: Η Μαρία Νεφρού …σκόραρε και πέρασε στην επόμενη φάση (Βίντεο)

Δείτε την οντισιόν της Μαρίας για το γνωστό ριάλιτι μόδας. Το χαμόγελο, η αύρα και η θετική ενέργεια που εξέπεμψε μάγεψε τους κριτές.
Μαρία Νεφρού GNTM Ναύπλιο

Η 21χρονη Μαρία Νεφρού ηρθε από το Ναύπλιο στο GNTM 4 και έβαλε «γκολ» στις καρδιές των κριτών, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του ριάλιτι ομορφιάς του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε περάσει από τις οντισιόν του πρώτου GNTM, ωστόσο, δεν είχε κατορθώσει να συνεχίσει την πορεία της στο επιτυχημένο ριάλιτι του Star, επειδή δεν της το επέτρεπαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η ίδια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενη στον Φείδωνα Άργους, έχοντας παίξει στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών. Ο πατέρας της Κώστας είναι προπονητής ποδοσφαίρου και η αδερφή της Ειρήνη διεθνής ποδοσφαιρίστρια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γυναικών που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Η Μαρία έχει δουλέψει επαγγελματικά πάνω στο μακιγιάζ και ερασιτεχνικά στο μόντελινγκ. Το χαμόγελο, η αύρα και η θετική ενέργεια που εξέπεμψε στην πασαρέλα του διαγωνισμού, μάγεψε τους κριτές οι οποίοι της έδωσαν θετική ψήφο για το Bootcamp.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis