Home design
home design

Κορωνοϊός: Αυξάνονται διαρκώς οι νοσηλευόμενοι σε Ναύπλιο και Άργος

Καλύτερη εικόμα με τα κρούσματα αλλά χειρότερη με τις νοσηλείες στην Αργολίδα. Ποια είναι η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συνολικά 164 κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ υψηλός εξακολουθεί να παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών. Ο αριθμός των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 21.582.

Αναλυτικά, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 34, στην Π.Ε. Αρκαδίας 23, στην Π.Ε. Κορινθίας 41, στην Π.Ε. Λακωνίας 14 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 52.

Την ίδια στιγμή αυξάνονται επικίνδυνα οι νοσηλευόμενοι στην Αργολίδα, καθώς ήδη από προχθές είχε παρατηρηθεί μία σημαντική αύξηση σε Ναύπλιο και Άργος. Ο αριθμός των ασθενών με Covid δεν μειώθηκε αλλά βαίνει διαρκώς αυξανόμενος.

Μέχρι και χθες Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 156 άτομα (τα 9 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 10 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 17, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 35, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 29 (τα 5 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 17 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 48 (τα 4 στη ΜΕΘ).

Να σημειωθεί πως δείκτης θετικότητας στην Αργολίδα είναι πάνω από το όριο συναγερμού του 3% και αυτό αποτυπώνεται και στον επιδημιολογικό χάρτη, όπου ο νομός παραμένει στο κόκκινο. Η παράταση του mini lockdown για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα θα πρέπει να θεωρηθεί παραπάνω από βέβαιη.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis