home design 800x400
home design 1170Χ320

Βασίλης Σιδέρης: Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία

Η σχολική χρονιά 2021-2022 ξεκινά μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας του COVID-19, σημειώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας
Σιδέρης: Αφήστε στην άκρη την εμπάθεια κύριε Νίκα και φέρτε νέα έργα

Ευχές για μια καλή και εποικοδομητική χρονιά απευθύνει σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης. Ο κ. Σιδέρης στο μήνυμά του δεν παραλείπει να αναφερθεί στον κορωνοϊό και την πανδημία και τονίζει ότι η προστασία της σχολικής κοινότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Σιδέρη αναφέρει

«Αγαπητά μας παιδιά, μαθήτριες και μαθητές.

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές  με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Οι θερμότατες ευχές μου συνοδεύουν όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι καταφέρνουν επάξια να ανταποκριθούν και να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο. Η σχολική χρονιά 2021-2022 ξεκινά μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας του COVID-19, η προστασία της υγείας όλης της σχολικής κοινότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis