Home design
home design

Ναύπλιο: Σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας – Ποιους αφορούν

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει και πάλι αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων.
Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας στο Άργος

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει και πάλι αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα γίνεται σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου, νέες διατάξεις με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, στο πλαίσιο των μέτρων πρόσληψης και ελέγχου της διασποράς του κορονοϊού SARS COV-2.

Τα προγράμματα υλοποιούνται για τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Β’ κατηγορία – μεσαίας επικινδυνότητας (συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μετάλλου, υφάσματος και δέρματος, οικοδομικά και παρόμοια επαγγέλματα, κατασκευή υαλοπινάκων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.α.). Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 35 ώρες. Η επιμόρφωση του εργοδότη καλύπτει έως και 6 εργαζόμενους.
  • Γ΄ κατηγορία – χαμηλής επικινδυνότητας ( γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, ασφάλειες, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων, διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίες κ.α. ). Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες. Η επιμόρφωση του εργοδότη καλύπτει έως και 50 εργαζόμενους.

Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Συλλόγου (Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 – Ναύπλιο). Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2752021998, 6973939006 και στο e-mail [email protected].

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis