home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνίαFeatured

Είναι η Μόνικα: Το DNA «μίλησε» στην Κυπαρισσία

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι που διέμενε παλιά.

Ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο του DNA η σορός που βρέθηκε κάτω από τσιμέντο στην αυλή σπιτιού στη Κυπαρισσία, η οποία ανήκει, όπως αναμενόταν, στην 42χρονη Μόνικα από την Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Skai.gr, δείγματα από την σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Σε βάρος του πρώην Ρουμάνου συντρόφου της έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Πριν από λίγες ημέρες ελήφθησαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά, ενώ ο ίδιος έφυγε βιαστικά για τη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της.

Δείγματα ελήφθησαν και για να διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι που να μπορεί να αποδώσει την αιτία θανάτου.

Σε έναν ρηχό τάφο, μόλις μισού μέτρου, τσιμέντωσε ο δράστης την άτυχη 42χρονη στην Κυπαρισσία.

Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε το θύμα του, τοποθέτησε την άτυχη γυναίκα σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή παπουτσιών στον αυτοσχέδιο τάφο στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία, ρίχνοντας τσιμέντο για να καλύψει τα ίχνη του.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν μάλιστα το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button