Home design
home design

Φρίκη στην Κυπαρισσία: Πώς αποκαλύφθηκε το τσιμεντωμένο πτώμα στην αυλή

Όλα δείχνουν πως η σορός ανήκει στη 42χρονη Μόνικα Γκιούς που αγνοοείται από τον Φεβρουάριο του 2021.

Σοκαρισμένοι είναι στην Κυπαρισσία μετά τον εντοπισμό του τσιμεντωμένου πτώματος στην αυλή σπιτιού όπου παλιότερα έμενε η 42χρονη Μόνικα Γκιους, η τύχη της οποίας αγνοούνταν εδώ και επτά μήνες. Όλα δείχνουν πως το σκελετός που βρέθηκε ανήκει στην άτυχη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Ιδιοκτήτες σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας και τους κίνησε την περιέργεια και αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα ανήκει σε άνδρα, μόνιμο κάτοικο της Αθήνας. Έχει το σπίτι στην Κυπαρισσία για να περνά εκεί τις διακοπές του.

Αμέσως το σπίτι αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής αναμένεται στο σημείο για ρίξει περισσότερο φως στο μυστήριο.

Ο σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, φέρεται να έχει διαφύγει στη Ρουμανία. Οι αρχές τον αναζητούν και σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν που βρίσκεται.

Βίντεο: tharrosnews.gr

Ποια είναι η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Η Μόνικα, όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της. Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, κατήγγειλε στην εκπομπή πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο.

Ο σύντροφος της όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με τον σύντροφο της αγνοούμενης στη Ρουμανία. Ο ίδιος ανέφερε πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis