home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ξεμένει από ουρολόγους το νοσοκομείο

Αναπλήρωτες συνταξιοδοτήσεις και μεταθέσεις ιατρικού προσωπικού θέτουν σε κίνδυνο την παροχή υγείας.
Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Άργους

H προχειρότητα χειρισμού των εμβολιασμών και οι πολλές αναθεωρήσεις για το τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, λογικό είναι να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες 23 εργαζόμενοι στο Άργος και 9 στο Ναύπλιο βρίσκονται από σήμερα σε αναστολή γιατί δεν εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό. Η απουσία τους προκαλεί μεν δυσχέρειες στην λειτουργία των νοσοκομείων των δύο πόλεων, πλην όμως η κατάσταση χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Όμως αυτό δεν είναι το μόνο ζήτημα που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας. Το πρόβλημα, που πέρα από τις αναστολές στο διοικητικό κυρίως προσωπικό συνεχίζει να καίει το Γενικό Νοσοκομείο της Αργολίδας, είναι η συνεχιζόμενη αποδυνάμωση σε ιατρικό προσωπικό.

Μετά την παραίτηση της παιδιάτρου κας Σταυρούλας Αλεξοπούλου, ακολούθησε η μετάθεση ενός εκ των τεσσάρων ουρολόγων στην Τρίπολη και η συνταξιοδότηση ενός ακόμα στο τέλος του χρόνου. Δηλαδή από τους τέσσερις ουρολόγους στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, μένουν οι δύο.

Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι οι αναστολές είναι το κερασάκι στην τούρτα της επερχόμενης κατάρρευσης της ιατρικής Περίθαλψης στην Αργολίδα, παρά τις δυναμικές παρεμβάσεις της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Μαρίας Σαρίδη, η οποία έχει ήδη ζητήσει να καλυφθεί μία νέα θέση ουρολόγου στο νοσοκομείο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis