home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γκαβούνος: Κάνω το καλύτερο δυνατό για τα αδέσποτα

Ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών ζητά από Μαλτέζο να ανακληθούν οι αποφάσεις για το κλείσιμο χώρων φιλοξενίας ζώων συντροφιάς.

«Καλώ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μαλτέζο, να ανακαλέσει άμεσα τις αποφάσεις του , ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση η οποία οδηγείται σε αδιέξοδο». Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, σε δήλωσή του με την οποία σχολιάζει τις αποφάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για κλείσιμο ενδιαιτημάτων που φιλοξενούν αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

«Δυστυχώς, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, έχουν κλιμακώσει μια εντελώς απαράδεκτη τακτική ελέγχων, οι οποίοι έχουν πάρει την μορφή δίωξης απέναντι στους εθελοντές φιλόζωους μετά από προφορικές καταγγελίας, καταστρατηγώντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το νόμο», δηλώνει ακόμα ο κ. Γκαβούνος και προσθέτει: «Όσων αφορά τον Δήμο μας, τον διαβεβαιώνω ότι κάνω το καλύτερο δυνατό, σύμφωνα πάντα με τις συνθήκες που ισχύουν σε όλη την επικράτεια, (όπως π.χ τα πενιχρά οικονομικά και η έξαρση του φαινομένου της εγκατάλειψης των ζώων), για τις οποίες μόνο οι Δήμοι και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δεν έχουν ευθύνη»

«Έχουν την ίδια ευθύνη, με εκείνη του Αντιπεριφερειάρχη και της κτηνιατρικής του Υπηρεσίας, για τις ζημιές και τον τρόμο που προκαλούν τα ανεπιτήρητα μοσχάρια και αγριογούρουνα, γεγονός που εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας και των αρμόδιων υπηρεσιών της», καταλήγει ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis