home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ημέρα μνήμης για τον Διδυμιώτη ήρωα Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Ο Διδυμιώτης ήρωας, Κωνσταντίνος Μπροδήμας έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα, μαχόμενος κατά του Τούρκου εισβολέα στην Κύπρο, στις 16 Αυγούστου του 1974.
Ο Διδυμιώτης ήρωας, Κωνσταντίνος Μπροδήμας

Ο Διδυμιώτης ήρωας, Κωνσταντίνος Μπροδήμας έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα, μαχόμενος κατά του Τούρκου εισβολέα στην Κύπρο, στις 16 Αυγούστου του 1974. Οι οικείοι του ήρωα Μπροδήμα θέλησαν να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο. Από τη μεριά της δημοτικής αρχής, θα καθιερωθεί η συγκεκριμένη ημέρα ως Ημέρα Μνήμης και Τιμής στον ήρωα, Κωνσταντίνο Μπροδήμα.

Η ανακοίνωση του δήμαρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, σχετικά με το θέμα, αναφέρει τα εξής:

«Στις 16 Αυγούστου 1974, οι ΕΛΔΥΚάριοι μάχονται σαν τα λιοντάρια κατά του Τούρκου εισβολέα. Ανάμεσα σε τόσους αγωνιστές, και το δικό μας παλικάρι ο Κωνσταντίνος Μπροδήμας, που εκείνη τη μέρα έδωσε την ζωή του για την πατρίδα.

Ο Διδυμιώτης Ήρωας, που έπεσε μαχόμενος στα αιματοβαμμένα χώματα της Κύπρου, επαναπατρίστηκε στις 03 Ιουνίου 2017, για να αναπαυθεί στα πάτρια εδάφη.

Οι οικείοι του ήρωα, επιθυμούν τη σημερινή μέρα να τιμήσουν και να μνημονεύσουν τον άνθρωπό τους σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει την καθιέρωση συγκεκριμένης ημέρας, ως Ημέρα Μνήμης και Τιμής στον ΕΛΔΥΚάριο Διδυμιώτη ήρωα Κωνσταντίνο Μπροδήμα».

Τιμή στον ήρωα Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα.
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis