home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωτιά στην Ηλεία: Παλεύουν με τις αναζωπυρώσεις σε πέντε περιοχές

Σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις στις περιοχές Βασιλάκι, Λάσδικα, Μηλιές, Νεμούτα και Λάλα, όμως οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να τις περιορίσουν.
Πυρκαγιά Μάτι Αττικής

Μάινεται η φωτιά στην Ηλεία σε πολλαπλά μέτωπα, χωρίς ακόμα να έχει κατασβεστεί. «Αντιμέτωπες με συνεχείς αναζωπυρώσεις είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά επεμβαίνουν άμεσα» ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Όπως εξήγησε, «σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις στις περιοχές Βασιλάκι, Λάσδικα, Μηλιές, Νεμούτα και Λάλα, όμως οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν να τις περιορίσουν».

Παράλληλα, προσέθεσε ότι «σε μία περίπτωση, στην περιοχή Βασιλάκι, χρειάστηκε να επιχειρήσει πεζοπόρο τμήμα, διότι η φωτιά ήταν σε χαράδρα».

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι «στην περιοχή Βασιλάκι λειτουργεί το διυλιστήριο από το οποίο υδροδοτείται ο δήμος του Πύργου, αλλά έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των εγκαταστάσεων».

Πάντως, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας παραμένουν σε ετοιμότητα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, για να αντιμετωπίσου τυχόν νέες αναζωπυρώσεις.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis