home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιατί δεν κοιμάται ο Κρίγγος τα βράδια- Λαμπίκο οι δρόμοι του Άργους

Το πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων περιλαμβάνει οδούς, διαβάσεις, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους.
Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από το δήμο Άργους Μυκηνών

Τη νύχτα βγαίνουν τα συνεργεία καθαρισμού, στην πόλη του Άργους, για να μην εμποδίζεται ο ρυθμός της πόλης, κατά τις ώρες αιχμής. Την απόφαση πήρε ο Δημήτρης Κρίγγος με το πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων να περιλαμβάνει οδούς, διαβάσεις, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους. Τα συνεργεία του δήμου μάλιστα, πλένουν με ειδικό υγρό ούτως ώστε ο δήμος να είναι ακόμη πιο καθαρός.

Η προσπάθεια αυτή, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Άργους Μυκηνών, έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες για καθαρισμό των αυτοκόλλητων από τις ταμπέλες, καθαρισμό εισόδων των οικισμών από σκουπίδια που πετάνε οι ασυνείδητοι οδηγοί, απολύμανση και απόσμηση κάδων, εκστρατεία εναντίον της αφισοκόλλησης και της ανεξέλεγκτης επικόλλησης αγγελιόσημων από τα γραφεία τελετών, καθαρισμό τσιχλών από τις πλατείες με ειδικό μηχάνημα καθαρισμού, πρόγραμμα βαψίματος κάδων και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά σε έναν δήμο που εκτείνεται σε χίλια τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελείται από σαράντα περίπου δημοτικές κοινότητες και πολύ περισσότερους οικισμούς, με ελάχιστο προσωπικό και πεπαλαιωμένο εξοπλισμό ο οποίος όμως, σύντομα και αυτός θα αντικατασταθεί αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για αγορά δέκα απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων.

Ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν καθαρότερο Δήμο», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών, για το πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων που έχει ξεκινήσει στην πόλη.

Ο Αντιδήμαρχος, Δ. Κρίγγος.
O Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κρίγγος ενώ επιβλέπει τα συνεργεία καθαρισμού τη νύχτα.
Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από το δήμο Άργους Μυκηνών
Φωτογραφία: Δήμος Άργους Μυκηνών
Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από το δήμο Άργους Μυκηνών
Φωτογραφία: Δήμος Άργους Μυκηνών

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis