home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Aνοιχτός ο Μέγας Αλέξανδρος για τον καύσωνα

Ανοίγει η αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον επερχόμενο καύσωνα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Άργος: Aνοιχτός ο Μέγας Αλέξανδρος για τον καύσωνα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, με αφορμή τον καύσωνα που είναι ήδη προ των πυλών της χώρας και με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40 βαθμούς, ανοίγει την αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» για την προστασία των ευάλωτων πολιτών και παράλληλα, ενημερώνει για τον τρόπο που μπορούν να εισέλθουν οι πολίτες μέσα στον χώρο, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος του Δήμου Άργους Μυκηνών, που βρίσκεται στο Άργος στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 29, θα είναι ανοιχτή ως κλιματιζόμενη αίθουσα, από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, τις ώρες από 11:00 το πρωί έως 5:00 το απόγευμα, για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από το νέο κύμα καύσωνα που βρίσκεται προ των πυλών της χώρας.

Στην αίθουσα θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την Covid -19.

Η είσοδος επιτρέπεται εφόσον πληρούνται οι κατωτέρω προϋποθέσεις:

  • Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορονοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορονοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72), είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.

Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

  • Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου μεταξύ των ατόμων, ενώ ο ανώτατος αριθμός υποδοχής ατόμων δεν θα ξεπεράσει τα 15 άτομα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis