home design 800x400
home design 1170Χ320

Μαλτέζος για Δρόμο Ασκληπιού: Πρόθυμη να συνδράμει η Περιφέρεια, αν ζητηθεί

Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στην επιστολή της ομογενούς από τον Καναδά, που δεν μπορεί να πάει στον τόπο που γεννήθηκε. Δεν έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια αλλά στέκεται πάντα αρωγός
Γιάννης Μαλτέζος

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, στην επιστολή ομογενούς από τον Καναδά που δεν μπορεί να πάει στον τόπο που γεννήθηκε, διασχίζοντας τον κακοτράχαλο δρόμο μετά το Αρκαδικό.

Ο κος Μαλτέζος αναφερόμενος στο «Δρόμο Ασκληπιού», που περιγράφει η κα Mary Konstantopoulos, δείχνοντας ευαισθησία, – και παρότι η Περιφέρεια δεν έχει βάση του νόμου αρμοδιότητα για τον συγκεκριμένο δρόμο-, τονίζει ότι στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες όλων των Δήμων του Νομού Αργολίδας και είναι πρόθυμη να συνδράμει εάν της ζητηθεί.

Ο Μαλτέζος

Ακολουθεί η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου στο αίτημα της κας Mary Konstantopoulos, που δημοσιοποιήθηκε μέσω επιστολής της στο anagnostis.org:

«Σε απάντηση της από 26/7/21021 ως εν θέματι δημοσίευσης στην ηλεκτρονική σας ιστοσελίδα σχετικά με επιστολή της κας Mary Konstantopoulos, ελληνίδας διαμένουσας στον Καναδά, με την οποία ζητά την βελτίωση δρόμου στο Αρκαδικό προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση με αυτοκίνητο σε κατοικίες των προγόνων της, σας γνωρίζουμε ότι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αποτελεί αποκλειστικά η συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η οδός που αναφέρεται στη σχετική επιστολή δεν ανήκει στο εθνικό αλλά ούτε και στο επαρχιακό δίκτυο και άρα αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου Επιδαύρου. Σε κάθε περίπτωση η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες όλων των Δήμων του Νομού Αργολίδας και είναι πρόθυμη να συνδράμει εάν της ζητηθεί».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis