home design 800x400
home design 1170Χ320

Αραχναίο: Έκκληση Κωστούρου να προσέχουμε για τις φωτιές

«Ο κίνδυνος και η απειλή από τις φλόγες, η απώλεια περιουσιών και η περιβαλλοντική καταστροφή που συντελέστηκε θα πρέπει να μας θέσουν όλους σε επαγρύπνηση», δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλίου
Φωτιά στο Αραχναίο 25.07.2021

Έκκληση σε όλους να είμαστε προσεκτικοί για να μην αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα, απεύθυνε ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, με αφορμή την επίσκεψή του στο Αραχναίο μετά την μεγάλη φωτιά.

Ο δήμαρχος βρέθηκε σήμερα στο Αραχναίο, ενημερώνοντας τους δημότες του για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην περιοχή. Επίσης, ο κ. Κωστούρος, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και τέλος, επέστησε την προσοχή στους πολίτες, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες καταστροφής.

Δήλωσε ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος μετά την επίσκεψη στο Αραχναίο:

«Τέλος καλό. Η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται σε ύφεση ωστόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για την οριοθέτηση κάποιων εστιών και την οριστική κατάσβεσή της.

Με μεγάλη προσπάθεια οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος κατάφεραν να περιορίσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά βρεθήκαμε στο σημείο μαζί με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Περιφέρεια, το τοπικό συμβούλιο ,τους εθελοντές, την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, τον Δήμο Επιδαύρου για τη συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Ο κίνδυνος και η απειλή που δέχθηκαν τα χωριά μας από τις φλόγες, η απώλεια περιουσιών και η περιβαλλοντική καταστροφή που συντελέστηκε θα πρέπει να μας θέσουν όλους σε επαγρύπνηση.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απευθύνω έκκληση σε όλους να είμαστε προσεκτικοί για να μην αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis