home design 800x400
home design 1170Χ320

Μία εκδήλωση με δύο όψεις στο Μαλαντρένι

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με ομιλητή τον Γιώργο Κόνδη. Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μία εκδήλωση με δύο όψεις στο Μαλαντρένι
Η Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους καθώς και το Χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Κουτσοποδίου.

Πραγματοποιήθηκε εχθές, στο Μαλαντρένι, εκδήλωση για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021, με ομιλητή τον Γιώργο Κόνδη – Κοινωνιολόγο & διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου.

Μετά την ομιλία ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους, καθώς και το Χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Κουτσοποδίου.

Η Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους καθώς και το Χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Κουτσοποδίου
Φωτογραφία: KEΔΑΜ
Μαλαντρένι: Διασκέδασαν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Φωτογραφία: ΚΕΔΑΜ
Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μαλαντρένι εκδήλωση για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021 με ομιλητή τον κ. κ Γιώργο Κόνδη
Φωτογραφία: KEΔΑΜ

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του προγράμματος ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021 που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και έγινε σε συνδιοργάνωση με τον  Προοδευτικό  Μορφωτικό σύλλογο Μαλαντρενίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis