home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τραγικός επίλογος στη σύγκρουση του 19χρονου με το ζευγάρι

Πότε κηδεύεται η 34χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της από τροχαίο στην Αργολίδα – Τι λέει η αστυνομία για το τραγικό συμβάν – Κακοτεχνίες, στενότητα και διαρκές ρίσκο.
Αστυνομία εξιχνίαση δολοφονίας Αργολίδα

Ξημερώματα Δευτέρας στο ύψος του Εξώστη επί της επαρχιακής οδό Ναυπλίου – Ασίνης, στην Αργολίδα, τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε το θάνατο μίας νέας γυναίκας από την Πάρο. Τα δύο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με τραγική κατάληξη για τη συνεπιβάτιδα, ενώ οι δύο οδηγοί οδηγήθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου στο νησί της Πάρου, στο χωριό απ’ όπου κατάγεται.

Τι λέει η αστυνομία για το τραγικό συμβάν

Όπως αναφέρει η αστυνομία για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα:

Χθες (19.7.2021) το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου-Τολού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός και επέβαινε 34χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 34χρονης και τον τραυματισμό των ανωτέρω οδηγών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Κακοτεχνίες, στενότητα και διαρκές ρίσκο

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δρόμος από τον κόμβο της Αγίας Ελεούσας έως τον κόμβο του Τολού κάθε χρόνο δίνει θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, λόγω της απροσεξίας των οδηγών αλλά και της στενότητάς του καθώς και των πολλών κακοτεχνιών.

Επιτέλους θα πρέπει να μελετηθεί η διαπλάτυνση του δρόμου και κατασκευή πεζοδρομίων, αφού σχεδόν καθ όλη την διαδρομή βρίσκονται σπίτια.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κίνδυνο για τους οδηγούς αποτελεί και η σύνδεση του δρόμου αυτού με το Δρέπανο, όπου δεν έχει προβλεφτεί η στροφή αριστερά προς Τολό με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ρισκάρουν με τη ζωή τους αν θελήσουν ερχόμενοι από Δρέπανο κατευθυνθούν προς Τολό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis