home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Ναύπλιο: Νεκρή στο δρόμο καρμανιόλα

Πότισαν με το αίμα τους τον Μολώχ της ασφάλτου

Ξημερώματα Δευτέρας στο ύψος του Εξώστη επί της επαρχιακής οδό Ναυπλίου – Ασίνης ένα ακόμα τροχαίο σκόρπισε τον θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες δυο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και εξ αιτίας της σύγκρουσης έχασε την ζωή της μια γυναίκα 34 χρονών ενώ τραυματίστηκαν ακόμα δυο ακόμα άτομα.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί έρευνα το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Δρόμος καρμανιόλα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δρόμος από τον κόμβο της Αγίας Ελεούσας έως τον κόμβο του Τολού κάθε χρόνο δίνει θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, λόγω της απροσεξίας των οδηγών αλλά και της στενότητάς του καθώς και των πολλών κακοτεχνιών.

Επιτέλους θα πρέπει να μελετηθεί η διαπλάτυνση του δρόμου και κατασκευή πεζοδρομίων, αφού σχεδόν καθ όλη την διαδρομή βρίσκονται οικίες.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κίνδυνο για τους οδηγούς αποτελεί και η σύνδεση του δρόμου αυτού με το Δρέπανο, όπου δεν έχει προβλεφτεί η στροφή αριστερά προς Τολό με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ρισκάρουν με την ζωή τους αν θελήσουν ερχόμενοι από Δρέπανο κατευθυνθούν προς Τολό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Στην Ελλάδα έχουμε ανθελληνικούς δρόμους και ανθέλληνες οδηγούς. Το σύστημα αυτό κατέχει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θανατηφόρων τροχαίων και η χώρα μας παίρνει μετ’επαίνων το χρυσό μετάλλιο και στους τραυματίες.
    Τα αίτια είναι πολλαπλά, αμελητέα υποδομή χωρίς ποιοτική μελέτη, επιπόλαιη συμπεριφορά οδηγών χωρίς συνείδηση κινδύνου, χωρίς ενσυναίσθηση πως τα τροχαία είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή τους και τη σωματική υγεία τους.
    Στους ανθελληνικούς δρόμους κυριαρχεί όχι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αλλά κάτι σαν Νόμος της Ζούγκλας, όπου ο πιο θρασύς έχει το προβάδισμα. Φυσικά με αντίστοιχο αριθμό πεσόντων στον πόλεμο επιβίωσης…

  2. Τι χειρότερο θα πρέπει να γίνει από το χαμό αθώων ζωών για να παρέμβουν οι αρμόδιοι κ να γίνουν κάποια έργα στον εν λόγω δρόμο ; Να χαθεί ένα δικό τους πρόσωπο ; η κάποιος από αυτούς; Έλεος ποια

Διαβάστε ακόμα

Back to top button