home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ένα νοσοκομείο αλλά σε πόσα κτήρια;

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: Ένα νοσοκομείο αλλά σε πόσα κτήρια;

Επιβεβαίωση της άλωσης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση μέσω …Αργολίδας χαρακτηρίζει ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς τα όσα ειπώθηκαν από το βήμα της βουλής από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου για θέμα που αφορούσε την παιδιατρική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας: «Πράγματι υπάρχει πρόβλημα στην παιδιατρική κλινική, εξετάζουμε λύσεις, το πρόβλημα θα λυθεί εντός του πλαισίου του ίδιου του νοσοκομείου… Γιατί μιλάω για ένα νοσοκομείο σε δύο κτήρια, γιατί το Ναύπλιο έχει δύο παιδιάτρους που κάνουν εξωτερικά ιατρεία, επομένως υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου».

Ο Ανδρέας Πουλάς που είχε θέσει και ερώτημα στον αν. υπουργό αναφορικά με την έλλειψη παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Άργους, πρότεινε τη λύση για ένα νοσοκομείο σε ένα κτήριο ανάμεσα σε Άργος και Ναύπλιο. «Ανοίγετε τους ασκούς του αιόλου, κανείς στην Αργολίδα δεν θα είναι ήρεμος από αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, απαντώντας στα όσα προανέφερε ο αν. υπουργός.

Για παρανόηση των όσων είπε, έκανε λόγο ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στη δευτερολογία του, όπου έκανε λόγο για έναν οργανισμό στον οποίο θα πρέπει να βρεθούν λύσεις για το πως θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.

Όπως σχολιάζει ο κ. Πουλάς:

«Ο κ. Κοντοζαμάνης απαντώντας στην χθεσινή επίκαιρη ερώτησή μου στη Βουλή επιβεβαίωσε τις προθέσεις της κυβέρνησης για λειτουργία ενός Νοσοκομείου στην Αργολίδα που θα λειτουργεί σε δύο κτίρια.

Η κυβέρνηση δείχνει να κωφεύει μπροστά στις υγειονομικές ανάγκες του Νομού μας, ανάγκες που ο μόνος τρόπος για να καλυφθούν πλήρως είναι η δημιουργία ενός νέου Νοσοκομείου το οποίο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, θα εφημερεύει καθημερινά και θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες ιατρικές ειδικότητες.

Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίζουμε τη λύση της δημιουργίας ενός νέου Νοσοκομείου στο Νομό Αργολίδας πάντοτε με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές υγειονομικές υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis