home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Άργος: Yποβολή αιτήσεων για φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) έχει προκηρύξει την εισαγωγή σπουδαστών για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.), το οποίο οδηγεί στη λήψη του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, και το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.), το οποίο οδηγεί στη λήψη του Πιστοποιητικού Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στα ανωτέρω Προγράμματα έχουν όλοι οι πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίων (Α.Ε.Ι.) και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.).

Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά και για λόγους ασφάλειας έναντι της πανδημίας COVID-19, όλα τα μαθήματα (θεωρητικά, εργαστηριακά μαθήματα και οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ)) θα διεξάγονται αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως.

Στο Άργος, το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 180 θέσεις, ενώ το Πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 60 θέσεις φοίτησης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που αναρτήθηκε διαδικτυακά, η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr από Δευτέρα 12/7/2021, ώρα12:00 έως Τετάρτη 25/8/2021, ώρα 23:59.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών για το ακαδ. έτος 2021-22 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.

Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να υποβάλλουν μία και μόνο αίτηση, σε μία και μόνο πόλη και σε μία και μόνο κατηγορία εισαγομένων.

Η υποβολή της αίτησης προϋποθέτει την κατάθεση του ποσού των τριάντα ευρώ
(30€), στον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ
(Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ. Λογ.: 154/545047-03, ΙΒΑΝ: GR1601101540000015454504703).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aspete.gr.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους ευθύνη και μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button