home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαλτέζος: Το γεύμα των δημοσιογράφων και τα ανούσια φληναφήματα Τατούλη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο συνήθως ήρεμος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, κατά του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου τόσο για την υπογραφή ένταξης στο ΕΣΠΑ του συνδετήριου δρόμου της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο και αφετέρου για το περιβόητο γεύμα εργασίας με τους δημοσιογράφους, που ακολούθησε.

Ο κος Μαλτέζος κατηγορεί τον Πέτρο Τατούλη για ανούσια φληναφήματα, σημειώνοντας για αυτόν ότι «είτε ήταν ανίκανος να ολοκληρώσει το έργο και να το εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 είτε για δικούς του λόγους δεν ήθελε να γίνει το έργο και γι’ αυτό άφησε εννέα ολόκληρα χρόνια να παρέλθουν άπρακτα».

Όπως τονίζει ακόμα αναφερόμενος στη σύνδεση της Αργολίδας με τον Α7 «χρειάζεται απίστευτο και ατελείωτο θράσος για να βγαίνει  ο άνθρωπος που είχε στα χέρια του εννέα χρόνια την τύχη ενός τόσο κομβικού έργου, όπως αυτό της σύνδεσης της Αργολίδας με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της χώρας και δεν μπόρεσε όχι να το ολοκληρώσει αλλά ούτε καν – να το αρχίσει».

Γεύματα και κόστη

Ο κος Μαλτέζος αναφερόμενος στο περιβόητο γεύμα εργασίας που είχε ο ίδιος και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους δημοσιογράφους της Αργολίδας αναφέρεται σε ένα λιτό γεύμα: «Στις ίδιες δηλώσεις του ο Πέτρος Τατούλης θέλησε να κατηγορήσει την παράταξή μας για δήθεν παράθεση «πολυτελών γευμάτων»! Θέλει μήπως ένα λιτό γεύμα που παρατέθηκε στους δημοσιογράφους του νομού, όπου ήταν καλεσμένοι όλοι ανεξαιρέτως να το θεωρήσουμε ως πολυτελή και άσκοπη δαπάνη;

Οι δρόμοι του Πολιτισμού

Δεν παραλείπει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας να αναφερθεί και στο θέμα των οφειλών της πρώην περιφερειακής αρχής σε επαγγελματίες της Αργολίδας, που είχαν εργαστεί για τους «δρόμους του Πολιτισμού», σημειώνοντας:

«Αυτά όμως δεν μπορεί να τα λέει ένας πρώην Περιφερειάρχης που το 2018, για γεύματα και εκδηλώσεις ξόδεψε 210.000,00€ , δεν μπορεί να τα λέει ένας πρώην Περιφερειάρχης που κατά τη θητεία του δημιουργήθηκαν οφειλές 350.000,00€ από τους «δρόμους του Πολιτισμού», τις οποίες ακόμα τις «κλαίνε»  οι επαγγελματίες της Αργολίδας, αλλά και ένας πρώην Περιφερειάρχης του οποίου η δράση τυγχάνει ελέγχου  από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές.

Κύριε Τατούλη είστε ο τελευταίος που θα μπορούσατε να μας κουνάτε το δάχτυλο για θέματα πολιτικής ηθικής. Το τελευταίο διάστημα μέσω εμφανίσεων σας στην Αργολίδα και δηλώσεων σας προσπαθείτε να γεμίσετε το κενό που άφησε η αποχώρηση των 2 εκ των 3 περιφερειακών σας συμβούλων  στο Νομό μας και ανθρώπινα κατανοούμε την δύσκολη θέση στην οποία έχετε περιέλθει.

Κατανοούμε επίσης ότι σας ενοχλεί πολύ κάθε φορά που ανακοινώνουμε παρεμβάσεις σημαντικές για την Αργολίδα, που τις έχει ανάγκη ο λαός μας και τις αξίζει ο  τόπος μας.

Μην μας προκαλείτε όμως με άστοχες παρεμβάσεις, μέσα από δελτία και ανακοινώσεις που με το γνώριμο ύφος σας προσπαθείτε να διαστρέψετε την πραγματικότητα, υπερασπιζόμενος το «έργο» σας, το οποίο προφανώς το αντιλαμβάνεστε μόνο εσείς και οι Σύμβουλοί σας, όσοι δηλαδή σας έχουν απομείνει. Μην θεωρείτε, ότι όσα λέτε θα μένουν αναπάντητα, ιδιαίτερα όταν προσβάλλουν τη μεγάλη μας προσπάθεια, την κοινή λογική αλλά και τη νοημοσύνη όλων μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis