home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γεμάτο τριήμερο σε Κόρινθο και Επίδαυρο για τον Μαλτέζο

ΠΤο τριήμερο που πέρασε ήταν «γεμάτο» και παραγωγικό για τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο. Την Παρασκευή το πρωί έγινε υποδοχή του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα την «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο 2-4 Ιουλίου.

Ο κ. Μαλτέζος συμμετείχε στις εργασίες τών Θεματικών Εργαστηρίων όπως και οι συνάδελφοι του χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος, Αναστάσιος Γκιολής, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Θεόδωρος Βερούτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συντόνισε μαζί με την Ροζίνα Βαβέτση, Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, τις εργασίες
του 5ου Θεματικού Εργαστηρίου: Νομοθεσία & Διαδικασίες Νέου Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε υποδοχή, μαζί με τον βουλευτή Αργολιδας Γιάννη Αδριανό και τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρονη στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού στην 24η Έκθεση αγροτουρισμού Επιδαύρου. Έδραξαν μάλιστα την ευκαιρία να θέσουν και θέματα που αφορούν στα τοπικά αρδευτικά δίκτυα, συμπληρωματικά με το κύριο έργο του Αναβάλου.

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκ νέου επίσκεψη στην Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγώτη Νίκα, ο οποίος δήλωσε ότι επιδίωξη της περιφερειακής Αρχής αποτελεί η πολυεπίπεδη αναβάθμιση, ήδη από τον επόμενο χρόνο, της έκθεσης στο πλαίσιο μελέτης την οποία θα αναλάβει η Περιφέρεια.

Αμέσως μετά παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις», στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis