home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αρχείο

Ενωσιακό γήπεδο στην Αρκαδία δια χειρός Νίκα

Την σύμβαση για το γήπεδο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας υπέγραψε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου, στη Νεστάνη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 600.000 ευρώ και εκτιμάται ότι αυτό θα έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Παρουσία πλήθους ποδοσφαιρικών παραγόντων της Αρκαδίας, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε όλα τα έργα αθλητικής φύσεως που θα γίνουν από την Περιφέρεια στην Αρκαδία, εστιάζοντας μεταξύ άλλων στο Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, στην περιοχή μεταξύ Βυτίνας και Δημητσάνας, όπως επίσης και στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης με αντικείμενο την αναβάθμιση του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, στην αρκαδική πρωτεύουσα, στο οποίο αγωνίζεται ο Αστέρας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Από την πλευρά των εκπροσώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας εκφράστηκαν ευχαριστίες προς την περιφερειακή Αρχή για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, ενώ το μεσημέρι εκδόθηκε εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία σημειώνονται τα εξής:

“Με αφορμή την σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου στη Νεστάνη, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας απευθύνει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Εμμανουήλ Σκαντζό και το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαντζούνη για την πολύτιμη συμβολή τους στην ταχύτατη διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου και την υλοποίηση του έργου που θα δώσει πνοή στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button