home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τζάστιν Μπίμπερ: Σε ποια ελληνικά σοκάκια βολτάρει ο διάσημος τραγουδιστής

Συνεχίζει να ανακαλύπτει τις ελληνικές ομορφιές ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χέιλι σεριανίζοντας στα σοκάκια. Το ζευγάρι που κάνει διακοπές με το σκάφος του στο Αιγαίο, μετά την Μύκονο επισκέφθηκε την Μήλο και όπως φαίνεται ξετρελάθηκε από τα ψαροχώρια και το φαγητό.

Ο 27χρονος ποπ σταρ δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Φωτογραφήθηκε μέσα στα «σύρματα», που αποτελούν από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Μήλου και γνώρισε έναν 79χρονο ψαρά που δεν τον γνώριζε.

Όπως γράφει και το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης, με δική του ανάρτηση:

«Twin Pics alert: slide left for @justinbieber. Στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια έφαγε χθες πριβέ ο Τζάστιν Μπίμπερ και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’ αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος.

Κι έτσι από περιέργεια ήρθε να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα »σύρματα» της Μήλου (τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες, όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά), αντί, για παράδειγμα, να πάει στα Ματογιάννια να ψωνίσει Louis Vuitton.

Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει πού να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis