home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από φιναλίστ του GNTM σερβιτόρα στη Μύκονο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Από φιναλίστ του GNTM σερβιτόρα στη Μύκονο

Έγινε γνωστή μέσα από το GNTM όπου κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα. Επόμενος σταθμός στη ζωή της, η Μύκονος. Η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης όσο και λόγω του χαρακτήρα και της τσιγγάνικης καταγωγής της.

Για να κάνει όμως ένα νέο κορίτσι όπως η Παρασκευή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και να βγάζει πολλά χρήματα χρειάζεται και τις κατάλληλες διασυνδέσεις, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και το όποιο ταλέντο. Έτσι προς το παρόν η όμορφη τσιγγάνα που κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του ριάλιτι του Star βρήκε άλλο τρόπο για να βιοποριστεί.

Τι κάνει; Προς τιμή της εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί στην Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε εν ώρα εργασίας στο νησί των Ανέμων. Φυσικά η Παρασκευή με την εξωτική ομορφιά δεν εγκαταλείπει το μεγάλο όνειρό της που είναι να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day, η Παρασκευή αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, ότι όποια πόρτα και να χτύπησε, κανείς δεν ήταν πρόθυμος να τη βοηθήσει.

Μάλιστα, ακόμα και γνωστά ονόματα αλλά και άνθρωποι που είχε συνεργαστεί από το GNTM, το μόνο που έκαναν ήταν να της κλείσουν το τηλέφωνο.

https://www.youtube.com/watch?v=a2qpttyvGG8&ab_channel=Zappitshow

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis