home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θα τραγουδήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Μικρή Επίδαυρο;

Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι της έχει γίνει πρόταση να τραγουδήσει στη Μικρή Επίδαυρο. Ωστόσο, η Ηλιάνα δεν αποκάλυψε αν σκέφτεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση!

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή και βλέποντάς το η Ηλιάνα πίστεψε ότι οι συνεργάτες της το έκαναν επίτηδες για να την κοροϊδέψουν λόγω πρότασης που της έγινε και τους αποκάλυψε.

«Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε: «Όχι, δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρεις τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι της πρότειναν να τραγουδήσει στη Μικρή Επίδαυρο. «Είναι μία πρόταση από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομά του, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια» είπε, και απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Εσύ να πας σε ρεμπετάδικο, είσαι πολύ δυνατή, εγώ δεν καταλαβαίνω πώς έχω πείσει τον κόσμο ότι μπορώ να τραγουδήσω».

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis