home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Του πούλησε ανύπαρκτο τρακτέρ, αλλά δεν πήγε μακριά

Νιγηριανή απάτη

Ένας 43χρονος στην Καλαμάτα κατάφερε να εξαπατήσει αγρότη και να του πουλήσει ανύπαρκτο τρακτέρ μέσω γνωστής ιστοσελίδας, αλλά δεν κατάφερε να χαρεί τα κέρδη της απάτης του.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες (15.6.2021) το βράδυ, στο Ηράκλειο Κρήτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, 43χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, απέσπασε από ημεδαπό χρήματα, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών.

Ειδικότερα, ο δράστης, με πρόσχημα την αγορά γεωργικού οχήματος από γνωστή ιστοσελίδα, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Επιπλέον, συνελήφθη, χθες (15.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους, -56- γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, στέλεχος φυτού κάνναβης, καθώς και να καλλιεργεί σε πλαστικό κυτίο, φυτό κάνναβης ύψους έως -5- εκατοστών περίπου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis