home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Ο Φοίνικας Επιδαύρου πανηγύρισε την παραμονή στη Γ’ Εθνική με νίκη επί της πρωτοπόρου Κηφισιάς

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου έκανε το θαύμα και εξασφάλισε την παραμονή του στη Γ’ Εθνική κερδίζοντας μάλιστα την πρωτοπόρο ΑΕ Κηφισιάς με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές. Έτσι λοιπόν μαζί με την Ένωση Ερμιονίδας θα εκπροσωπήσουν την Αργολίδα του χρόνου στην Κατηγορία.

Μόλις στο 12′ ο Καλλέργης έκανε το 0-1, με τον Φοίνικα να ιοσφαρίζει στο 28′ με το αυτογκολ του Καλλέργη μετά από σέντρα. Στο 29′ ο Κοντογιάννης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καλλέργη και έκανε το 1-2 με πλασέ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 55′ με σουτ διαγώνιο του Τριανταφύλλου. Στο 85′ ο Πάρης Κάπλατζης με κεφαλιά έκανε το 3-2 μέσα σε αποθέωση.

Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί στο φινάλε για την ομάδα της Επιδαύρου που πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αντίθετα ο Πανναυπλιακός και η Κορωνίδα Κοιλάδας επιστρέφουν στο τοπικό, καθώς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμαγιάς, Κάπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Κάπλατζης Π. (88′ Μπούκουρης), Τσουκαλάς (57′ Διαμαντής), Τριανταφύλλου (57′ Κιρτζιαλίδης), Πούτση (46′ Μακροστέργιος), Μαρκου (81′ Θωμάς), Γεωργίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας) Φουτράκης, Διονέλλης (76′ Πρίτσας), Έσλερ, Παπαγγελής, Σπίνος, Τόσκα, Καμινιώτης (65′ Κουτσογκίλας Π.), Ζέλο (76′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Κοντογιάννης (46′ Κακκός), Σιμάκου.

Τα αποτελέσματα:

  • Επιδαύρου – ΑΕ Κηφισιάς 3-2
  • Μολαϊκός – Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1
  • Άρης Σκάλας – Ερμής Μελιγούς 0-0
  • Άγιος Ιερόθεος – Πανγυθεατικός 0-2
  • Ερμιονίδα – Παναρκαδικός 1-0
  • ΠΑΟ Ρουφ– Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3-0

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button