Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΙδρύθηκε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στην Αργολίδα και ξεκινάει μαθήματα από Σεπτέμβριο

Ιδρύθηκε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στην Αργολίδα και ξεκινάει μαθήματα από Σεπτέμβριο

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Ανδριανός μετά από σύσκεψη που είχε με την υφυπουργό Παιδείας. Το καλλιτεχνικό γυμνάσιο θα εδρεύει στην Προσύμνη και θα λειτουργήσει από το νέο σχολικό έτος.

Σχετικά

Περισσότερα

Μετά από σύσκεψη που είχε ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, ανακοινώθηκε υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και του Υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη για την ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Αργολίδα με έδρα την Προσύμνη που θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο με το νέο σχολικό έτος.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με έργα και αποτελεσματικότητα, ενισχύουμε στην πράξη τις εκπαιδευτικές δομές στον τόπο μας, εξασφαλίζοντας περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες μόρφωσης στα παιδιά μας».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνεννόησής του βουλευτή με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την ίδρυση Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα, ενός από τα 6 συνολικά που θα δημιουργηθούν σε πρώτη φάση στη χώρα, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα και αφορά το 1ο ΕΠΑΛ Άργους.

Να σημειωθεί πως η προοπτική ίδρυσης Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στις εγκατάστάσεις του Μουσικού Σχολείου στην Προσύμνση είχε προκαλέσει την αντίδραση του συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας οι οποίοι είχαν εκφράσει επιφυλάξεις ως προς τη συστέγαση των δύο σχολείων γιατί όπως τόνιζαν «οι υφιστάμενες κτιριακές δομές δεν επαρκούν ούτε καν για τη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου σήμερα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design