home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeaturedFirst Featured

Ναύπλιο: Οι λογαριασμοί ρεύματος «πνίγουν» την εστίαση

Δυσκολίες στην αποπληρωμή των λογαριασμών ρεύματος αντιμετωπίζουν εστιάτορες και ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ στο τουριστικό Ναύπλιο, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της τουριστικής περιόδου που κράτησε την εστίαση κλειστή για πολλούς μήνες. Γι’ αυτό το λόγο ζητούν διευκολύνσεις ώστε να μπορέσουν να ξοφλήσουν μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι», λόγω των συνεπειών από τον κορωνοϊό Covid-19 που έπληξε ανεπανόρθωτα τον κλάδο, λόγω της καθυστερημένης από το κανονικό έναρξης της τουριστικής περιόδου, αιτείται από τον ΔΕΔΔΗΕ:

  • Μετάθεση είσπραξης των Επαγγελματικών Τιμολογίων των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών και των διακανονισμών που δεν εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της Εστίασης στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.
  • Ζητούμε παράταση της λήξης πληρωμής των λογαριασμών και των οφειλών μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021 έτσι ώστε η Κυβέρνηση να μας καταθέσει το ποσό της “επανεκκίνησης”, όπως ελπίζουμε να κατατεθεί μέχρι τότε.
  • Ζητούμε ήπια αντιμετώπιση των συναδέλφων της Εστίασης έτσι ώστε με το άνοιγμα της Τουριστικής περιόδου να μπορέσουν να ανακάμψουν οικομικά και να μπορέσουν κι αυτοί να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Το αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Αφίφης και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button