home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμός

Ναύπλιο: Δρώμενο για την αλληλεγγύη στους δρόμους της πόλης

Ένα δρώμενο για την Αλληλεγγύη θα παρουσιάσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων.

Σήμερα η κοινωνία μας ευαισθητοποιείται και οι πολίτες αναπτύσσουν καθημερινά στάση ενδιαφέροντος και προσφοράς προς τον άλλον. Το «Εγώ» γίνεται «Εμείς». Το «Εμείς» είναι η φετινή επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών. Τέσσερις ομάδες με συνοδοιπόρο την αλληλεγγύη θα περιπλανηθούν στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Το δρώμενο με θέμα : «Αλληλεγγύη ….. η ανάγκη για το μαζί» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και το ταξίδι αλληλεγγύης θα ξεκινήσει μπροστά από το Δημαρχείο στις 21:00 με την ομάδα «πλη-γή», που θα παρουσιάσει τη δράση “Γαία”.
Επόμενη στάση, μπροστά από το Τριανόν. Η ομάδα “Τα σκισμένα φορέματα” θα παρουσιάσει τη δράση «Σώπα… Μίλα».

Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου η ομάδα “Συν-κινούμενες” θα παρουσιάσει τη δράση “Βοήθεια, η μοναξιά προχωρεί!”.
Τελευταίος προορισμός η πλατεία Φιλελλήνων, όπου η ομάδα “Άλλοι” θα παρουσιάσει τη δράση «Εκτός αν…»
Η εξέλιξη του δρώμενου θα είναι διαδοχική και κάθε ομάδα μετά το τέλος της δικής της δράσης θα μεταφέρεται στο επόμενο σημείο ώστε τελικά να βρεθούν όλες μαζί μπροστά στην πλατεία Φιλελλήνων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Διαβάζοντας, για τον άνθρωπο πού κοιμάται σε παγκάκι στον πεζόδρομο της Β.Κωνσταντίνου δίπλα στην παιδική χαρά, δεν μπορώ να μην σχολιάσω την υποκρισία μιάς κοινωνίας που διοργανώνει βαρύγδουπες εκδηλώσεις ενώ δίπλα της υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
    Τ.ΠΑΣΣΑΛΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Back to top button