Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΑθλητισμόςΚολυμβητήριο Άργους: Αυτές είναι οι τιμές για ανήλικους και ενήλικους

Κολυμβητήριο Άργους: Αυτές είναι οι τιμές για ανήλικους και ενήλικους

Χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία της πισίνας, για τις εγγραφές και για τα μέτρα που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Σχετικά

Περισσότερα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους-Μυκηνών, στο Άργος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και λόγω της περιορισμένης δυνατότητας κάλυψης εγγραφών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, έγκαιρα, να ενημερωθούν καθημερινά τις ώρες 12πμ-8μμ και να κάνουν την εγγραφή τους.

Λόγω των συνθηκών και μέχρι νεοτέρας, θα πρέπει να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις κολυμβητικές δεξαμενές, το οποίο προβλέπει ότι η χρήση του Κολυμβητηρίου θα πρέπει να γίνεται με τις εξής προϋποθέσεις:

Παράκληση: Για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.

Επιπλέον, οι χρήστες του κολυμβητηρίου πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

Αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων–ανηλίκων (4–18ετών), κινητικής αποκατάστασης, τμήματα ΑμεΑ, και Κοινού.

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00– 22:00, Σάββατο 9:00 – 17:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751025023, 2751026508

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του κολυμβητηρίου kolimvitirioargous.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design

Πρόσφατα σχόλια