home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τον έκαναν τσακωτό την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει δύο καταστήματα

Σύλληψη

Ένας 31χρονος ημεδαπός έγινε τσακωτός και συνελήφθη στο Ναύπλιο την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει δύο καταστήματα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 29 Μαΐου στο Ναύπλιο και ο επίδοξος διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας.

Ο 31χρονος που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το «έργο» του είχε στην κατοχή του και του κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αυτοσχέδιο μαχαίρι με μήκος λάμας -15- εκατοστών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 28.5.2021 στο Ναύπλιο Αργολίδας, είχε διαρρήξει κατάστημα, όπου αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή και χρήματα.

Δύο θάνατοι στην Κορινθία από τροχαία ατυχήματα

Χθες (29.5.2021) το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Κορίνθου-Εξαμιλίων Κορινθίας, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε προσωρινά σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό όχημα και στη συνέχεια εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Επίσης, χθες το μεσημέρι, στο 32ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ισθμού-Επιδαύρου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (χωμάτινο ανάχωμα) και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη, προχθές (28.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει πορτοφόλι ημεδαπής, το οποίο περιείχε χρήματα και κάρτα τραπέζης, την οποία και χρησιμοποίησε, ενώ αυτή βρέθηκε και της αποδόθηκε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis