home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μήνυμα Ανδριανού σε επίδοξους ιντριγκαδόρους παραγοντίσκους της Αργολίδας

Η επίσκεψη του Γιάννη Ανδριανού στο Μαξίμου ήρθε λίγα 24ωρα, αφότου εφημερίδα της Αθήνας έριχνε πεπονόφλουδα στο βουλευτή, επισημαίνοντας στον Πρωθυπουργό ότι «ένα από τα πιο αδύναμα ψηφοδέλτια Πανελλαδικά στις τελευταίες εκλογές για τη ΝΔ ήταν στην Αργολίδα».

Στην ηγετική ομάδα του κόμματος θεωρούν ότι, παρά την όποια κυβερνητική φθορά που έχει προκληθεί στη ΝΔ, θα υπάρξει αλλαγή του κλίματος και ο άνεμος στην πορεία θα είναι ευνοϊκός, ένας στόχος στον οποίο μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν οι επίδοξοι ιντριγκαδόροι παραγοντίσκοι της περιοχής που αλληθωρίζουν πέρα δώθε και επιδιώκουν να καταστεί το κόμμα μαγαζί τους.

Όπως φάνηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιστέκεται σε τέτοιου είδους πιέσεις από ορισμένα τοπικά στελέχη, που αναζητούν τρόπους για να κάνουν κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία, δίνοντας ουσιαστικά «Κίτρινη κάρτα» σε όσους δημιουργούν εσωκομματικά προβλήματα.

Πρόκειται, δηλαδή για μια κίνηση ηγετικής πυγμής με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, που αφορά πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis