home design 800x400
home design 1170Χ320

Μεσσηνία: Τον τσάκωσαν με “το αρνί στην πλάτη”

Χειροπέδες

Ένας 34χρονος ημεδαπός στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας συνελήφθη «με το αρνί στην πλάτη» την ώρα που πήγε να διαρρήξει κρεοπωλείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κατσαβίδι) καθώς και -24- ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 34χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής και -2- περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα, από τα οποία είχε αφαιρέσει χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Επιπλέον, στην Καλαμάτα, χθες (25.5.2021) το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (24.5.2021) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας διέρρηξε αποθήκη αγροκτήματος και αφαίρεσε συλλεκτικά νομίσματα, τηλεόραση, -2- τενεκέδες ελαιολάδου και -2- μπαταρίες αυτοκινήτων, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους. Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 24χρονος την 23/24.05.2021 σε τοπικές κοινότητες Δήμου Καλαμάτας είχε διαπράξει -1- απόπειρα κλοπής και -1- κλοπή σε οικίες, όπου αφαίρεσε -1- κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ακόμη, προχθές συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Τέλος, στην Κορινθία χθες (25.5.2021) το απόγευμα, συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.), 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis