home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την «Ελληνική Παράδοση»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε για το Σύλλογο «Ελληνική Παράδοση» μετά από τη διενέργεια εκλογών στις 16 Μαΐου στα γραφεία του. Η σύστασή του έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγγέλαινα Όλγα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσετσέκου Δέσποινα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κούσουλα Παναγούλα
ΤΑΜΙΑΣ: Μακρυγιάννη Βασιλική
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: Μπαβελή Ελένη

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να εκπροσωπούμε το Σύλλογο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Πρόθεση μας αποτελεί η συνέχεια του τόσο σημαντικού έργου, που έχει επιτευχθεί από το 1992, με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας μας.

Ως πρώτο βήμα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει, για τους οποίους θα ενημερωθείτε άμεσα, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων. Το νέο Δ.Σ. θέλει να έχει δίπλα του μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του αλλά κυρίως να αγαπούν τη συλλογικότητα.

Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τις εμπειρίες και ικανότητες σας αλλά και την απλή σας παρουσία στις οργανώσεις και στα δρώμενα του Συλλόγου που εδρεύει στο Άργος.

Στο πλαίσιο αυτό και για να υπάρξει μια πιο άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail του Συλλόγου [email protected], στη σελίδα του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) καθώς και στο τηλέφωνο 2751061113.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis