home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στο Άργος: Πέθανε ο γιατρός Ανδρέας Παπαϊωάννου – Η προσφορά του στην Αργολίδα ήταν τεράστια

Ο γιατρός Ανδρέας Παπαϊωάννου

Σοκαρισμένο το Άργος και η Αργολίδα μαθαίνουν την θλιβερή είδηση του θανάτου του Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Χειρουργού Ουρολόγου Ανδρέα Παπαϊωάννου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 23 Μαΐου στον Ιερό Ναό Θεομάνας Νέας Κίου στις 11:30 π.μ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ουρολογική Κλινική Νοσοκομείου Άργους: «Ο Ανδρέας ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας, οικογενειάρχης και άνθρωπος. Η προσφορά του στην Αργολίδα ήταν τεράστια. Για τέσσερεις δεκαετίες εργάστηκε ακούραστα προσφέροντας τις επιστημονικές του υπηρεσίες με αγάπη, ευαισθησία και ανθρωπιά στον πάσχοντα. Η παρουσία του στο Νοσκομείο ήταν συνεχής, ημέρα και νύκτα, όλο το χρόνο, χωρίς να κάνει καν χρήση των αδειών του, έως και την τελευταία μέρα της συνταξιοδότησής του προ διετίας».

Και τονίζει ακόμα το προσωπικό και οι συνάδελφοί του: «Μας εντυπωσίαζε όλους με τα σωματικά και ψυχικά του αποθέματα, την ηρεμία και την καλοσύνη του. Ήταν πράος, φιλικός στο προσωπικό και στους συναδέλφους του, αφοσιωμένους στους ασθενείς του, πάντα πρόθυμος να προσφέρει την βοήθεια του σε όσους την ζητούσαν. Η προσωπικότητα του και το έργο του αποτελούσε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους όσους τον γνωρίσαμε.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση και αγάπη.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Ανδρέα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία και στα παιδιά του Γιάννη και Χρήστο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis