home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑρκαδίαΜεσσηνίαΛακωνίαΟικονομίαΗλεία

High Tech φορείς δημοσίου σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία, Ηλεία

Μειοδότης τεσσάρων εκτελεστικών συμβάσεων της συμφωνίας – Πλαίσιο για το έργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΣΙΔΩΝ 1-8» της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, ύψους 42 εκατ. ευρώ αναδείχθηκε η Wind Ελλάς, όπως ανακοινώθηκε.

Οι εκτελεστικές συμβάσεις αφορούν σε τέσσερα τμήματα των νησίδων 1, 4 και 3 και περιλαμβάνουν φορείς Δημοσίου σε Αττική, Ζάκυνθο, Ηλεία, Αρκαδία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Λακωνία, Ρέθυμνο και Χανιά.

Το έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη διασύνδεση, μέσω τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς, μεγάλου αριθμού φορέων του Δημοσίου σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών επικοινωνίας για τρία έτη.

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή της σύμβασης, δεσμεύεται να παρέχει:

  • Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόσβασης σε φορείς του Δημοσίου
  • Υπηρεσίες τηλεφωνίας
  • Ενναλακτικές (backup) συνδέσεις πρόσβασης
  • Υπηρεσίες σύνδεσης Public Hotspots.

«Η WIND, ως ένα ολοκληρωμένος πάρoχος υπηρεσιών επικοινωνίας και τεχνολογίας, είναι αρωγός στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συμβάλουμε με τις υποδομές μας, την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους μας, σε ένα έργο που θα δώσει αξία και νέες δυνατότητες στον Δημόσιο Τομέα. Τα δίκτυα νέας γενιάς είναι το κλειδί για την επόμενη φάση ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, την εξυγίανση του Δημοσίου Τομέα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συνολικά», δήλωσε ο Χέρμαν Ριτνλ, Γενικός Διευθυντής Εταιρικών Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της WIND.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button