home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Μία ξεχασμένη καθίζηση στην Αγία Τριάδα

Για κίνδυνο που εγκυμονούν για δικυκλιστές και πεζούς, λακκούβες που υπάρχουν σε συγκεκριμένη οδό στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων, έκάνε λόγο πολίτης στις 21 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, με καταγγελία του στο anagnostis.org.

Για το θέμα είχε απαντήσει ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέξανδρος Λυκομήτρος, δηλώνοντας πως έχουν ήδη λάβει γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση αποκατάσταση του ζητήματος.

Ωστόσο το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται τρεις μήνες μετά, όπως καταγγέλλει ο ίδιος πολίτης, παραθέτοντας νέες φωτογραφίες.

Όπως επισημαίνει ο καταγγέλλων:

«Η κοιλότητα στο έδαφος που έχει δημιουργηθεί πριν τρεις μήνες και συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα, από την εγκατάλειψή του Δήμου Ναυπλιέων στην Αγία Τριάδα, αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς και για τα παιδιά που παίζουν στην συγκεκριμένη οδό.

Μήπως ο Αντιδήμαρχος της περιοχής εθελοτυφλεί εσκεμμένα; Διότι σύμφωνα με τα ψευδώς λεγόμενα του είχε αναφέρει αυτολεξεί, “Όσον αφορά το θέμα της «λακκούβας» (καθίζησης) έχουν ήδη λάβει γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεσή αποκατάσταση της ζητήματος“.

Παραθέτω σχετικό link με την αναφορά του κου Αντιδημάρχου επί του θέματος εδώ

Υ.Γ.1: Ειλικρινά Τι ήταν αυτό που αναφέρατε; τρεις μήνες μετά ακόμη είναι εν γνώσει, εσάς και των αρμόδιων υπηρεσιών η συγκεκριμένη κοιλότητα στο έδαφος;

Υ.Γ.2: Σας ενημερώνω ό,τι είναι “του ζητήματος” και όχι για την άμεσή αποκατάσταση του ζητήματος όπως λανθασμένα είχατε αναφέρει!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis